Családi házban él? Ha igen, akkor talán nem is gondolná, hogy a téli hónapokban a fűtésre fordított kiadásának 20-30%-a is elszökhet …

Családi házban él? Ha igen, akkor talán nem is gondolná, hogy a téli hónapokban a fűtésre fordított kiadásának 20-30%-a is elszökhet a szigeteletlen födémen. A padlás szigetelés megspórolja Önnek ezt a gázszámlában feleslegesen kifizetett pénzt.

Stop állj

„otthona drága pénzen megvásárolt melege szökik ugyan mindenhol, ahol csak tud, de nem egyformán”

Biztosan emlékszik gyerekkorunkban tanultakból, hogy a meleg levegő felfelé áramlik. Miért fontos Önnek a felfelé áramló meleg levegő, amikor családi háza fűtéséről és a magas gázszámla kifizetéséről van szó?

Leginkább azért érdemes a meleg levegő felfelé áramlását észben tartani, mert otthona drága pénzen megvásárolt melege szökik ugyan mindenhol, ahol csak tud, de nem egyformán. Van ahol jobban, és van ahol még jobban. Ilyen még jobban hely otthonában a födém. Mivel a meleg levegő felfelé száll, ezért egy négyzetméternyi felületen szinte mindig a födémen keresztül szökik meg a legtöbb meleg családi házából. Az egyre drágább pénzen vett meleg, házban tartása miatt fontos annyira a födém utólagos szigetelése.

Üveggyapot tetőtér

 A szigeteletlen födém nagy lehűlő felületet jelent családi házán. Szigetelt homlokzatnál nemcsak a szigeteletlen födémen keresztül kiszökő meleg magas ára a kétségbe ejtő, hanem a szigetelt homlokzati fal és a szigeteletlen födém találkozásánál keletkezett hőhidak hatása is egészségkárosító lehet. Ezeken a felületeken, vagyis a hideg és a meleg falak találkozásánál számolnia kell a penész megjelenésével is.

A födém utólagos szigetelésével tehát nemcsak az egekbe szökő fűtési költségét szoríthatja vissza elviselhető szintre, hanem családi háza állagát is védi a penészedéssel szemben. Így a padlásfödém hőszigetelésével két problémát old meg egy csapásra!

    1. Megspórolja a fűtés árának 20-30%-át. A padlás szigetelésével nem fogja tovább fűteni a lakatlan padlásteret.
    2. Egészségesebb lesz otthon a levegő, mert a hideg és meleg felületek találkozásánál a falak penészedése ellen is védi családi házát a födém szigetelésével.
Üveggyapot

Akciós kínálatunk födémek szigetelésére:

Ne habozzon! Kérjen ajánlatot egyszerűen, gyorsan!

Hívja szakértőnket! +36204005040