Jó üzletet nyitunk – jó üzletet kötünk. Önnel!

Cégcsoportunk több mint 10 éves fejlődését az a szemlélet vitte előre, hogy egyfelől minél közelebb lehessünk Önhöz, másfelől minél kedvezőbb árakat biztosíthassunk. Ezt tervezzük jövőre – is! 

A Jola Csoport 2015 őszére az ország 28 pontján, Szlovákiában 1 üzlettel van jelen. Természetesen a térképre tekintve mi is érezzük a hiányosságokat, ezért igyekszünk minél teljesebb üzleti és bővülési tervet kidolgozni 2016-ra.

A termékkínáltunk úgy érezzük, többé kevésbé megfelel az igényeknek, boltjaink méretén nemigen van lehetőségünk változtatni, abból a szemléletből azonban nem engedünk, hogy az általunk kínált termékválasztékot nagyrészt be is tudjuk mutatni, minél teljesebb képet és információt adni önnek. Az üzletekben bejárati és beltéri ajtók, ablakok, redőnyök, párkányok, szalagparketták, laminált padlók, garázskapuk és hőszigetelési mintadarabok tekinthetők meg, minél jobban szemléltetve.

Földrajzi szempontból úgy érezzük, van mit változtatnunk, fejlődnünk. A Dunántúl többé-kevésbé lefedetté vált legfiatalabb, érdi üzletünkkel, azonban itt is van még tennivalónk. Szlovákiai, párkányi üzletünk a komáromi, esztergomi, visegrádi, szentedrei, lakosoknak és a környékbelieknek elérhető távolságra van, Veszprém megyét, a Balaton-felvidéket (Balatonfüred, Tapolca, Ajka, Várplaota) veszprémi üzletünk lefedi. Egyik legkellemesebb boltunk Székesfehérváron várja a Mór-Bicske-Gárdony-Polgárdi négyszökben lakókat.

Mivel a cégcsoport központja Szombathelyen van, természetesen gyakran terelődik a figyelmünk Vas megyére, de mind a celldömölkiek, mind a kőszegiek elérhetik sárvári vagy szombathelyi üzletünket, vagy akár Pápát is, ahova Zircről és Herendről is könnyen elutazhatnak a jó árakért, akciókért.

Valaha Győr-Moson-Sopron megyéből indultunk, itt jelenleg 4 üzlettel vagyunk jelen, elérhető közelségben Csornáról, Kapuvárról, Pannonhalmáról, Tétről, Fertődről, Fertőszentmiklósról.

Zalában kiváló, felkészült kollégák várják Nagykanizsán, Keszthelyen, Zalaegerszegen, ezen városok természetesen méretükből, gazdasági erejükből kifolyólag vonzzák a Letenyén, Szentgotthárdon, Körmenden, Hévízen élőket is.

Somogy megye nagy talány számunkra, Barcson, Nagyatádon, csurgón is terveztünk nyitást, egyelőre Siófok és Kaposvár látja el a megyei feladatokat. Baranyában Pécs viszi a „pálmát”, két városunk (Siklós, Szigetvár) számára elérhető, de a komlóiak sem panaszkodhatnak a távolság miatt. Tolnában vannak adósságaink, egyelőre a dunaújvárosi és pécsi üzletek látják el a régió (Paks, Dombóvár, Szekszár, Bonyhád, Tamási) igényeit, csakúgy, mint a sárbogárdiak, dunaföldváriak érdeklődését.

Budapesten jól hangzik a három (Újpest, Rákospalota, Pestszentlőrinc) üzlet, Szigetszentmiklóssal  és Érddel kiegészülve, azonban Buda is megérdemelne egy önálló üzletet, ezt már korábban tervbe vettük.

És akkor a hiányosságok: Bács-Kiskun megyében Kecskeméttel vagyunk jelen, ez az üzlet elérhető Nagykőrőstől Kalocsán át egészen Csongrádig. Baja megérdemelne már üzletet, de most jelen pillanatban a novemberben nyíló gyulai üzletünkre koncentrálunk, mely a békésiek, orosháziak, sarkadiaknak jelent majd örömet (jó árakat, akciókat) bizodalmunk szerint.

Szolnoki boltunk elérhető Ceglédről, Mezőtúrról, Törökszentmiklósról, de akár Jászberényből is.

Szegeden stabil, bejáratott üzlet várja, Makótól Jeruzsálemig Hódmezővásárhelyig jönnek Gáborhoz.

Békéscsabán egyik legtapasztaltabb, legkedveltebb kollégánk várja, Mezőtúrról, Szarvasról, Gyomaendrődről, Szentesről, sőt, Csongrádból is érkeznek hozzá.

Debrecen elérhető távolságra van Hajdúszoboszlóról, Hajdúböszörményből, Nyíradonyról, de érkeznek kivitelezők és vállalkozók Nyíregyházáról, Mátészalkáról is. Előbbiben való üzletnyitásunk a miskolci boltnyitással egyidőben fog történni, reményeink szerint 2016 nyarán, csakúgy, mint Egerben és Salgótarjánban.Az észak-keleti régiót többé kevésbé így ki tudjuk majd szolgálni, akár Sátoraljaújhelyt, Balassagyarmatot, Ózdot, Kazincbarcikát, Gyöngyöst.

Szép terveink vannak tehát, hármasból négyesbe kapcsolunk jövőre, amihez a jelzett városokban keressük leendő kollégáinkat is, csakúgy mint a kivitelezőket, vállalkozókat, lakberendezőket és ingatlanosokat.

Kövesse a sikersztroit 2016-ban is!

 

 

 

 

Hívja szakértőnket! +36204005040