A következő leírásban megpróbálom végigvezetni az általunk forgalmazott hőszigetelési termékek útját a gyártótól egészen a kivitelező szakember kezéig.

Rendelés

Ha egy ügyfél befárad valamely szaküzletünkbe országszerte, biztos lehet benne, hogy jó helyen jár. Kollégáim a pultok mögött megfelelő szakértelemmel fogadják, de ha mégis felmerülne olyan kérdés, amiben nem tudnak segíteni önnek, csak fel kell emelniük a telefont és máris tárcsázhatják a szakértői telefonszámot.

Kiterjedt üzletláncunk hőszigetelés termékekkel való ellátása régiós raktárainkból történik. Tehát amint megszületik egy anyagigény, vagy egy komplett megrendelés a szaküzlet dolgozója továbbítja azt a területileg illetékes központi raktár munkatársának. Az illetékes személy első dolga, hogy ellenőrzi, minden, a megrendelésben szereplő anyag a megfelelő mennyiségben rendelkezésre áll-e. Amennyiben azt tapasztalj, hogy valamelyik termékből nincs elegendő, úgy elkezdődik az információ átadás az éppen illetékes termékgazda felé. Ezt követően beszerezzük a hiányzó termékeket. Jó üzleti kapcsolataink révén viszonylag rövid határidőn belül tudjuk rendelni a nálunk forgalomban lévő termékeket.

Központi régiós raktárakban rendelkezésre állnak:

Leggyorsabban és legköltséghatékonyabban kiszállítani…

Miután ez megtörtént logisztikai munkatársaink a lehető legrövidebb időn belül felveszik a kapcsolatot önnel (az ügyféllel). Több nyitott időpontot is meg tudunk nevezni így kiválaszthatják a számukra megfelelőt, hogy mikor is mehet végbe a kiszállítás. A logisztikai munkatársaknak az egyik fontos feladata, hogy rangsorolják az egyes kiszállításokat. Ez azt jelenti, hogy kiszámítják, mekkora területet foglalnak el az adott megrendelésben szereplő anyagok, és kiválasztják, melyik fajta autónk tudja azt leggyorsabban és legköltséghatékonyabban kiszállítani.

Teljes körű ellenőrzés…

Jola-megrendeles-hoszigeteles-raktarA kiszállítás napján, vagy előző nap végén megkezdődik a termékek összekészítése. Minden esetben 2 külön ember ellenőrzi, hogy a teljes megrendelés felkerült-e az autóra. Sofőrjeink segítőkészek, hatékonyak és tanácsot is tudnak adni az általuk szállított termékek megfelelő tárolásával kapcsolatban, ha azok nem kerülnek azonnal felhasználásra.

Cégünk sajnos nem rendelkezik országosan kiterjedt kivitelezői hálózattal, de egyes szaküzleteink vezetői tudnak ajánlani kivitelezőt önnek.(Szombathely, Zalaegerszeg, Győr, Budapest és agglomerációja, Szekszárd, Békéscsaba, Gyula)

 

Az általunk forgalmazott termékeket tekintve a piac viszonylatában jó árat tudunk biztosítani, és folyamatos akciókkal is próbálunk meglévő és leendő vásárlóinknak kedvezni.

 

Hívja szakértőnket! +36204005040