Üdvözöljük a JOLA csoport Hőszigetelési termékeit bemutató oldalán!

2002-ben alakult cégcsoportunk célja, egy olyan szaküzlethálózat kialakítása, amelyben mindenki megtalálja azokat a termékeket, amire szükség van. Legyen szó parkettáról, nyílászáróról, garázskapuról, hőszigeteléshez kapcsolódó anyagokról, redőnyről, árnyékolástechnikáról, párkányról vagy mindezek kiegészítőiről. De ennyivel mi nem elégszünk meg! Szeretnénk, ha a JOLA márka, nemcsak ismert, hanem elismert márka lenne. Ezért dolgozunk keményen nap, mint nap.

Magyarországon jelenleg 40 szaküzlet várja az érdeklődőket. A forgalmazáson túl gyártással is foglalkozunk, mert úgy gondoljuk, a több mint 10 éves szakmai tapasztalatunknak köszönhetően tudunk olyat alkotni, amivel mindenki tökéletesen elégedett lesz: Garázskapu és Redőnygyárunk közvetlenül, gyártói árakon szolgálja ki vásárlóinkat!

Mint az közismert, 2002-ben alapított anyacégünk (Parkettadiszkont) szinte kizárólagos termékcsoportja volt a melegburkolat – a  profilunk bővítése azonban már a kissé megtévesztő márkanév módosítását is szükségessé tette.

Hőszigetelés forgalmazásával 2011 óta foglalkozik cégünk. Ebbe bele tartoznak a hőszigetelő rendszerek, homlokzati hőszigetelő anyagok, lábazati szigetelő anyagok, tetőszigetelő anyagok, padlószigetelő anyagok, kiegészítők, ragasztók, aljzatkiegyenlítők, vakolatok és alapozók. Jelentős raktárkészlettel bírunk Szigetszenmiklóson, Sárváron, Szegeden és Békéscsabán, így villámgyorsan kiszolgálva üzleteinket és vásárlóinkat, akár házhozszállítással is!

Ezt a honlapot azért hoztuk létre, hogy teljes körű információval lássuk el a kedves vásárlókat a piacon lévő hőszigeteléssel kapcsolatos termékekről és maximálisan ki tudjuk elégíteni mindenki igényét.

Miért érdemes minket választani?

  • a webkereskedés miatt az áraink alacsonyak
  • az ország egész területén elérhetők vagyunk
  • csapatunk tagjai jól képzett szakemberek, jellemzően több mint 10 éves szakmai múlttal rendelkeznek

Bármilyen kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal!

Cégadatok:

H.O. Trade Kft.

Adószám: 23327643-2-13
Cégjegyzékszám: 13-09-146638
Székhely: 2230 Gyömrő, Kassai utca 18/3
Kapcsolattartó: Sejber Dániel (+36 20 400 50 40)

KATTINTSON TERMÉKCSOPORTUNKRA!

Kérje ingyenes árajánlatunkat!

Személyre szabva, 48 órán belül megküldjük Önnek!

Hívja szakértőnket! +36204005040